در هوش مصنوعی هم مسیری شبیه به همهگیری اینترنت در پیش داریم
هدی غلاملو، عضو هیئت مدیره شرکت سرمایهگذاری دانشگاه تهران:
در خصوص آینده هوش مصنوعی، غلاملو آن را مسیری مشابه اینترنت در دو دهه گذشته میداند. او یادآوری میکند: « در ابتدا، کسی بهطور دقیق نمیدانست اینترنت چه کاربردی خواهد داشت، اما کمکم قابلیتهای آن کشف شد و امروزه زندگی بدون اینترنت غیرممکن به نظر میرسد.»
او معتقد است: «هوش مصنوعی نیز چنین مسیری را طی خواهد کرد. در حال حاضر، جهان به دنبال شناسایی کاربردهای مختلف این فناوری است؛ از حکمرانی و کشاورزی گرفته تا حوزههای صنعتی و پزشکی. اما نکته مهم، هزینه بالای تحقیق و توسعه در این حوزه است. هنوز مسیرهای مشخصی برای بسیاری از کاربردهای آن وجود ندارد و همین امر، هزینهها و چالشهای توسعه را افزایش میدهد.»
سرمایهگذاری در هوش مصنوعی برای هر کشوری حیاتی است، اما در ایران، با موانع جدی مانند کمبود منابع مالی، ضعف آموزش و مهاجرت نخبگان مواجه هستیم. با این حال، امید به آینده و شناسایی فرصتهای موجود میتواند ما را به سمت پیشرفت در این حوزه سوق دهد. همانطور که اینترنت روزی ناشناخته بود اما اکنون بخشی جداییناپذیر از زندگی ماست، هوش مصنوعی نیز بهزودی به یکی از ارکان اصلی زندگی و اقتصاد تبدیل خواهد شد. برای پیشرفت در این مسیر، باید با نگاهی راهبردی و اقداماتی موثر، چالشهای موجود را مدیریت کنی
نظر دهید